Ekologisk gemelli pasta från varumärket ICA
Ekologisk pasta

Ekologisk gemelli pasta från varumärket ICA

Ekologisk gemelli pasta från varumärket ICA – En hälsosam och miljövänlig produkt

Ekologisk gemelli pasta från varumärket ICA
Ekologisk gemelli pasta från varumärket ICA

Ekologisk gemelli pasta från varumärket ICA är en mycket populär produkt i Sverige. ICA är en av de största matvarukedjorna i landet och har ett brett utbud av ekologiska produkter. Gemelli pasta är en av deras mest efterfrågade produkter. Denna pasta är tillverkad av durumvete och är en utmärkt källa till kolhydrater och protein.

ICA I love eco Gemelli är en ekologisk variant av gemelli pasta som är tillverkad av durumvete som odlats i EU. Denna pasta är en del av ICA egna varumärke ICA I love eco. Den är en utmärkt källa till protein och kolhydrater och är ett bra alternativ för människor som vill äta hälsosamt och samtidigt minska sin miljöpåverkan. ICA I love eco är ett varumärke som är känt för att tillverka högkvalitativa och miljövänliga produkter.

Om ICAs varumärket

ICAh historia

ICA är en av Sveriges största dagligvarukedjor med över 1300 butiker runt om i landet. Företaget grundades 1938 när fyra mindre butiker slogs samman. Sedan dess har ICA utvecklats till en av landets mest välkända varumärken.

ICA har alltid haft som mål att erbjuda högkvalitativa varor till överkomliga priser. Företaget har också varit en föregångare inom hållbarhet och har länge arbetat för att minska sin miljöpåverkan och främja socialt ansvarstagande.

ICA hållbarhetsåtaganden

ICA har tagit ett antal viktiga steg för att minska sin miljöpåverkan och främja hållbarhet. Företaget har bland annat minskat sin klimatpåverkan genom att satsa på förnybar energi och energieffektivisering. ICA har också infört en rad åtgärder för att minska matsvinnet och främja cirkulär ekonomi.

ICA har också ett starkt fokus på socialt ansvarstagande. Företaget arbetar aktivt för att säkerställa goda arbetsvillkor för sina anställda och för att främja mänskliga rättigheter och jämställdhet. ICA har också en rad initiativ för att stödja lokalsamhällen och främja hälsa och välbefinnande.

ICAs engagemang för hållbarhet och socialt ansvarstagande är en viktig del av företagets varumärke och filosofi. Genom att välja ICAs produkter kan konsumenter vara säkra på att de stödjer en företagskultur som värdesätter hållbarhet och ansvarstagande.

Ekologisk gemelli pasta

Produktbeskrivning

Ekologisk Gemelli Pasta från varumärket ICA är en torkad pasta som är tillverkad av durumvete. Gemelli-pastan har en spiralform som gör att den passar perfekt till rätter med sås eller till sallader. Pastan är lätt att tillaga och har en mjuk konsistens som gör den lätt att tugga. Pastan är packad i en påse på 500g vilket gör den till ett bra val för stora hushåll eller för att ha till hands i skafferiet.

Ekologiska ingrdienser

Ekologisk Gemelli Pasta från varumärket ICA innehåller mjöl av durumvete som är odlat enligt ekologiska principer. Pastan är fri från tillsatser och konserveringsmedel vilket gör den till ett hälsosamt val för både kroppen och miljön. Pastan är även fri från animaliska produkter vilket gör den till ett bra val för vegetarianer och veganer.

Näringsvärdet per 100g pasta är 360 kcal, 1.2g fett, 72g kolhydrater, 12g protein och 3.1g fiber. Pastan är även fri från socker och salt.

Den ekologiska Gemelli Pastan från varumärket ICA är ett bra alternativ för den som vill ha en hälsosam och miljövänlig pasta som passar till både vardagsmat och festliga tillfällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *