Ekologisk krossade tomater från ICA
Ekologiska konserverade mat

Ekologisk krossade tomater från ICA

Ekologisk krossade tomater från ICA: En hälsosam och miljövänlig produkt

Ekologisk krossade tomater från ICA
Ekologisk krossade tomater från ICA

Ekologisk krossade tomater från ICA är en populär produkt som har blivit allt mer efterfrågad på senare tid. Detta beror på att allt fler människor idag vill äta hälsosammare och mer hållbart. Genom att välja ekologiska produkter kan man bidra till en mer hållbar miljö och samtidigt få i sig näringsrik mat som är fri från skadliga kemikalier och bekämpningsmedel.

ICA erbjuder ett brett utbud av ekologiska produkter inklusive krossade tomater som är KRAV-märkta. Detta innebär att tomaterna är odlade utan användning av konstgödsel och bekämpningsmedel, vilket gör dem till ett hälsosamt och miljövänligt alternativ. Krossade tomater är också en mångsidig produkt som kan användas i en mängd olika rätter inklusive pastasåser, soppor och grytor.

Förutom att vara hälsosamma och miljövänliga är ekologiska krossade tomater från ICA också prisvärda och lättillgängliga. De kan köpas online eller i din lokala ICA-butik, vilket gör det enkelt att handla hälsosamt och hållbart. Så om du letar efter en hälsosam och mångsidig produkt som också är bra för miljön är ekologiska krossade tomater från ICA ett utmärkt val. Du som gillar eko kommer även gilla torkad johannesört för din hälsa.

Vad är ekologiska krossade tomater från ICA

Ekologiska Krossade Tomater är en av de mest användbara basvarorna i köket, och ICA ekologiska version är ett utmärkt val. Dessa krossade tomater är gjorda av italienska solmogna tomater i tomatjuice. De är också KRAV-märkta, vilket innebär att de är gjorda av ekologiska ingredienser som odlas på ett hållbart sätt utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel.

Förutom att de är goda och användbara i många olika recept är ekologiska krossade tomater från ICA också näringsrika. De är en utmärkt källa till vitamin C, kalium och antioxidanter. Dessa näringsämnen kan bidra till att stärka immunförsvaret, förbättra hjärthälsan och minska risken för vissa typer av diabetes.

En annan fördel med ekologiska krossade tomater från ICA är att de är mycket mångsidiga. De kan användas som bas för en mängd olika såser, soppor och grytor. De kan också användas som fyllning för pizza och lasagne eller som ett smakrikt tillbehör till kött, fisk och grönsaker.

Sammanfattningsvis är ekologiska krossade tomater från ICA en utmärkt basvara att ha i skafferiet. De är goda, näringsrika och mångsidiga och de är också gjorda av ekologiska ingredienser som odlas på ett hållbart sätt. Oavsett om du är en erfaren kock eller en nybörjare i köket är dessa krossade tomater ett utmärkt val för att ta din matlagning till nästa nivå.

Produktbeskrivning

Ingredienser

ICA Ekologisk krossade tomater är tillverkade av 84% krossade tomater, koncentrerad tomatpuré och citronsyra som surhetsreglerande medel. Dessa ekologiska tomater är solmogna och handplockade, vilket ger dem en naturlig och färsk smak. Tomaterna är odlade på ett hållbart sätt och har certifierats av KRAV, vilket garanterar att de är fria från syntetiska bekämpningsmedel och konstgödsel.

Näringsinnehåll

ICA Ekologisk krossade tomater är en rik källa till antioxidanter, vitamin C, vitamin A och kalium. En 100-grams portion innehåller endast 20 kcal, vilket gör dem till ett hälsosamt alternativ för dem som vill äta nyttigt och minska på kaloriintaget. Tomaterna har också en hög fiberhalt, vilket bidrar till att hålla matsmältningen frisk och regelbunden.

Förpackningsstorlek

ICA Ekologisk krossade tomater finns i en praktisk 390-grams förpackning, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem som vill ha en basvara i skafferiet. Förpackningen är tillverkad av återvinningsbart material och kan återvinnas efter användning.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *