Okategoriserade

Det är aldrig försent att förverkliga en dröm

Tänk en dröm om att bli inredningsarkitekt det hade varit väldigt kul

Det hade varit superkul att få vara någon andra pratar av sig med när de behöver vägledning. Detta kan du också göra utomlands dvs vara en samtalscoach utomlands för svenskar som bor utomlands helt enkelt. Folk kommer att behöva din hjälp även på sin semester då man tar med sig sina problem vart man än går. bara för att du är på semester innebär det inte att du har skakat av dig alla dina problem. Vi behöver alla coachning någon gång i livet och det är här du kommer in om du utbildar dig till samtalscoach.

Tänk er själva att ni ska resa till ett annat land och inte behöver packa med er massa varor då ni har allt på plats. Tex kläder, skor, handdukar mm. För ska man bo på hotell då tar man med sig alla sina tillbehör tillbaka tex tandborste, tandkräm och schampo och nu behöver man inte det. Man kan lämna kvar sådana varor då man ändå nästa år eller kanske om 3 månader kommer tillbaka. Det är samma sak när du reser i från Sverige då tar du inte med dig alla varor som finns i bostaden utan bara det som är absolut akut som tex mediciner.

Detta gör du även från ditt eget sommarhus som du har köpt från Spanien.

Du får både bo i ett varmt land och dessutom så får du möta på alla svenskar som behöver din hjälp i form av Utbildning samtalscoach och även lära dig spanska i Spanien så kan du även hjälpa spanjoren med detta. Finns en tjej som är bloggare och spansktalande som redan är coach hon borde verkligen även gå denna utbildning och få sitt certifikat för man anses vara mer seriös när man är certifierad.

Du kan också coacha en hel familj om folk önskar det. Det beror också på vilka problem de vill lösa då vi alla människor är unika. Din hjälp kan vara deras vägledning till att kunna klara av jobb och hem samtidigt och få ett lyckligare liv. Vi människor behöver en coach som kan vägleda oss i en rätt riktning för ibland blir vi hemmablinda och verkligen behöver hjälp från någon som kanske kan vissa saker bättre än oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *