Ekologisk Penne rigate pasta från varumärket ICA
Ekologisk pasta

Ekologisk Penne rigate pasta från varumärket ICA

 

ICA:s Ekologiska Penne Rigate Pasta – En Hållbar och God Pastaalternativ

Ekologisk Penne rigate pasta från varumärket ICA
Ekologisk Penne rigate pasta från varumärket ICA

Ekologisk Penne rigate pasta från varumärket ICA är en populär produkt som är tillverkad i Italien. Penne rigate är en cylinderformad pasta med fåror på varje pastabit, vilket gör att lite tunnare sås och pastasås med små bitar lägger sig i pastans håligheter.

ICA I love eco Penne rigate ekologisk pasta är tillverkad av ekologiskt durumvete och är ett bra alternativ för dem som vill ha en miljövänlig produkt. Pasta är en mångsidig maträtt som kan användas till en mängd olika rätter från pastasallader till pastagratänger. Penne rigate pasta är särskilt bra för pastasåser med små bitar och grönsaker eftersom pastan fångar upp såsen och gör varje tugga smakrik och fyllig.

ICA Penne rigate pasta tillverkas av durumvete och är ett prisvärt alternativ för dem som vill ha en god och enkel pasta. Pasta är en viktig ingrediens i det svenska köket och används ofta i pastasåser, pastagratänger och pastasallader. Penne rigate pasta är särskilt bra för pastasåser med små bitar och grönsaker eftersom pastan fångar upp såsen och gör varje tugga smakrik och fyllig.

Om ICAs Varumärket

ICA är en av Sveriges största livsmedelskedjor och erbjuder ett brett sortiment av matvaror och andra produkter. ICA varumärket grundades 1938 och har sedan dess utvecklats till en av de mest kända och pålitliga livsmedelskedjorna i landet.

ICAs hållbarhetsåtagande

ICA har ett starkt engagemang för hållbarhet och arbetar aktivt för att minska sin påverkan på miljön. Företaget har en omfattande hållbarhetsstrategi som omfattar allt från att minska klimatpåverkan till att främja hälsosamma matvanor. ICA hållbarhetsarbete har blivit erkänt genom flera utmärkelser inklusive “Årets Hållbara Varumärke” av tidningen Market.

Ekologiska produktlinjer

ICA erbjuder flera olika ekologiska produktlinjer inklusive ICA I love eco och ICA Basic. Dessa produktlinjer innehåller ett brett utbud av ekologiska matvaror inklusive frukt och grönsaker, mejeriprodukter och pasta.

En av de mest populära produkterna i ICA ekologiska produktlinjer är Penne rigate pasta. Denna pasta är tillverkad av ekologiskt durumvete och har en unik cylinderformad och räfflad design som gör att den kan hålla sås och smaker på ett perfekt sätt.

ICA ekologiska produktlinjer är ett utmärkt val för personer som vill äta hälsosamt och stödja en mer hållbar livsstil. Genom att välja ekologiska produkter från ICA kan kunderna vara säkra på att de köper produkter som är tillverkade med hänsyn till både människor och miljö.

Ekologisk penne rigate pasta

Produktbeskrivning

ICA ekologiska Penne Rigate pasta är en cylinderformad pasta med fåror på varje pastabit som gör att den passar perfekt till pastasåser med små bitar. Pastan är tillverkad i Italien av mjöl av durumvete och är både ekologisk och hållbar. Penne Rigate är en välkänd pasta och är känd för sin mångsidighet och perfekta grund för alla typer av middagar. Oavsett om du vill laga något enkelt eller till den stora familjemiddagen är Penne pasta ett bra val.

ICA ekologiska Penne Rigate pasta har en koktid på 11-13 minuter och är lätt att tillaga. Den passar utmärkt till pastasallader, pastagratänger och pastasåser. För en extra smakrik måltid kan man blanda pastan med en god pesto och servera med en sallad.

Ekologiska Ingredienser

ICA ekologiska Penne Rigate pasta är gjord av 100% ekologiskt durumvetemjöl. Ekologiskt jordbruk är en hållbar form av jordbruk som främjar biologisk mångfald, bevarar jordens fruktbarhet och minimerar användningen av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Genom att välja ekologiska produkter bidrar du till en hållbar utveckling av samhället och miljön.

ICA ekologiska Penne Rigate pasta är också märkt med EU ekologiska märkning, vilket garanterar att produkten uppfyller de höga kraven på ekologisk produktion. Detta innebär att produkten är fri från konstgjorda tillsatser och att inga genetiskt modifierade organismer har använts i produktionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *