Ekologiska lasagneplattor från varumärket ICA
Ekologisk pasta

Ekologiska lasagneplattor från varumärket ICA

Ekologiska lasagneplattor från varumärket ICA – hållbart och smakfullt alternativ

Ekologiska lasagneplattor från varumärket ICA
Ekologiska lasagneplattor från varumärket ICA

Ekologiska lasagneplattor från varumärket ICA är en populär produkt som är tillverkad av ekologiska ingredienser. Dessa lasagneplattor är tillverkade av mjöl av durumvete som odlas i EU. Varumärket ICA I love eco är känt för att tillverka ekologiska produkter av hög kvalitet.

Lasagneplattor är en viktig ingrediens i lasagnen, en italiensk rätt som är älskad över hela världen. Lasagne är en maträtt som traditionellt består av lasagneplattor, köttfärssås, béchamelsås och ost. Lasagneplattor från ICA I love eco är tillverkade av högkvalitativt mjöl och är ekologiska, vilket gör dem till ett bra val för den hälsomedvetne konsumenten.

Varumärket ICA I love eco har ett brett utbud av ekologiska produkter, inklusive lasagneplattor. Dessa lasagneplattor är tillverkade av högkvalitativt mjöl och är ett bra val för den som vill äta hälsosamt och samtidigt njuta av en god lasagne.

Om ICA varumärke

Företagets historia

ICA är ett svenskt detaljhandelsföretag som grundades 1938 av Hakonbolagen och Kooperativa Förbundet. Idag är ICA Sveriges ledande dagligvarukedja med över 1 300 butiker runt om i landet. ICA varumärken inkluderar ICA Basic, ICA Gott Liv, ICA Selection, och ICA I love eco.

ICA fokus på kvalitet och hållbarhet har varit en del av företagets DNA sedan starten. Företaget har utvecklat egna varumärken för att erbjuda konsumenterna ett brett utbud av produkter av hög kvalitet till rimliga priser.

Hållbarhetsåtaganden

ICA har en stark miljöprofil och arbetar aktivt för att minska sin påverkan på miljön. Företaget har satt ambitiösa mål för att minska klimatpåverkan, minska matsvinnet och öka andelen ekologiska produkter i sortimentet. ICA I love eco är en serie produkter med ekologiska ingredienser som är certifierade enligt EU regler för ekologisk produktion.

ICA har också ett starkt samhällsengagemang och stödjer olika välgörenhetsorganisationer och projekt runt om i landet. Företaget arbetar också för att skapa en inkluderande arbetsplats och har flera initiativ för att öka mångfalden och inkluderingen på arbetsplatsen.

ICA varumärken är ett utmärkt val för konsumenter som vill ha högkvalitativa produkter till rimliga priser och som vill göra ett hållbart val.

Ekologiska lasagneplattor

Lasagne är en klassisk italiensk rätt som är mycket uppskattad runt om i världen. För att göra lasagne behövs lasagneplattor. ICA erbjuder ekologiska lasagneplattor som passar perfekt för att göra en god och hälsosam lasagne.

Produktbeskrivning

ICA ekologiska lasagneplattor är tillverkade av mjöl av durumvete som är ekologiskt odlade i EU. Lasagneplattorna har en god smak och en härlig konsistens som passar perfekt för att bygga upp en lasagne. Varje förpackning innehåller 500 gram lasagneplattor.

Ekologiska certifieringar

ICA ekologiska lasagneplattor är certifierade enligt EU regler för ekologisk produktion. Det innebär att produkten uppfyller strikta krav för ekologisk odling och produktion. Certifieringen garanterar också att produkten är fri från syntetiska bekämpningsmedel och konstgödsel.

Ingredienser

ICA ekologiska lasagneplattor innehåller mjöl av durumvete som är ekologiskt odlade i EU. Produkten kan innehålla spår av ägg och senap. Lasagneplattorna är fria från tillsatt socker och salt.

Ingredienser Mängd
Mjöl av durumvete 100%
Ägg Spår
Senap Spår

Genom att välja ICA ekologiska lasagneplattor kan man vara säker på att man får en produkt som är hälsosam god och som är tillverkad med omsorg om miljön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *