Okategoriserade

Därför jobbar vissa människor bäst själva

Jag kan jobba i team och kan känna att det är mycket tryggare om man slipper göra allt själv. För vi har olika färdigheter som personer och tillsammans kan vi bilda ett perfekt pussel med 10 000 bitar.

Vad innebär 10 000 bitar?

Vad jag då menar med 10 000 bitar i ett pussel är att vi då kommer att ha 10 000 anställda och var en och är en pusselbit. När dessa går ihop bra då har man verkligen byggt upp ett perfekt pussel.

Varför vila i en hängmatta?

När man koppla av i olika hängmattor så har man också pusslat ihop sitt eget liv bra.

Något jag har väldigt svårt för att att få order gällande städning. Jag kan ta vilken order som helst i livet utom när det gäller städning. Jag kan inte städa när andra tycker att jag bör göra det. Det är inte så att jag är en människa som stökar till och väntar på att andra ska plocka efter mig.

Jag vill inte att någon ska bestämma när jag ska plocka efter mig. Ibland har man hälsat på folk som har krävt att man ska städa när de är på vippen att börja städa. Jag vill bestämma själv hur länge jag ska sova, när jag ska äta min frukost och när jag ska börja städa efter mig. Just denna del av livet vill jag inte ha någon intrång i. För jag kan sluta hälsa på sådana människor. Jag vill heller inte att denna typ ens kommer hem till mig och sover över. För ingen ska sätts sig på mig när det gäller hur jag lever vardagligt.

Det är som att bestämma när en människa ska klia sin rygg. När det kliar i din rygg så är det du själv som vet exakt var det kliar och endast du kan bestämma när du ska klia dig.

Hur går en provstädning till?

För dig som är helt ny kund hos Hemkärt så finns provstädning att testa. Efter att du bokat en tid, betalat och mottagit en bekräftelse via mejl kommer en städare och en kontaktperson hem till dig på utsatt tid. Får du tex förhinder så måste du avboka 3 dagar innan. Du kommer då få besök hem från Hemkärt som tillsammans med dig kommer att gå igenom vad det är du behöver hjälp med. Har du en gäst hemma den dagen så kan väl din gäst också vara med och planera lite.

Låt gästen vara med och bestämma

Beroende på hur nära du är din gäst. När städningen är färdig så kan ni komma överens om hur ofta du vill ha städhjälp från Hemkärt. Jag själv skulle behövt städhjälp en gång i månaden till att börja med. Då ska de putsa fönster, dammsuga och skura golvet. Samt så skulle jag önskar att de gick igenom alla skåp och putsade det kliniskt rent. Sedan får de gärna stryka alla kläder även sängkläder ska då strykas. Blir du nöjd kommer då samma trevliga prick hem till dig varje gång. Fast om den trevliga pricken blir sjuk eller är ledig så kan någon annan dyka upp.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *