Inlägg

Kropp och själ hänger ihop när det gäller vår hälsa

Jag som både jobbar med hälsa och bloggar om ämnet vet hur viktigt det är med både vila och nyttig mat för att vara hälsosam.

Jag ska gå närmare in på detta med hälsa för att kunna förklara så utförligt som möjligt för er som läser denna blogg. Tex en gång var jag hos en kvinna som jobbade med hälsa precis som jag själv gjorde. Vi bytte behandlingar med varandra för att vi båda var vänner och samtidigt kollegor. När jag gav henne behandling var jag fokuserad på henne. Jag ställde henne massa frågor om hennes fysiska hälsa och även hur hon mådde psykiskt. Av erfarenhet vet jag att hon är en kvinna som ser sig som ett offer. Vilka råd man än gav henne så kom hon på ett motargument. På detta sätt kunde hon verkligen ta min energi helt i onödan.

Sedan när det var hennes tur att ge mig behandling så valde jag att hon skulle ge mig healing. När hon väl skulle ge mig healing fortsatte hon att tala om sina egna problem. Detta gjorde att jag som låg där och skulle ta emot healing inte fick något utav det eftersom hon hela tiden förväntade sig feedback från mig. Dvs hon klagade på sitt liv hela tiden och jag skulle i min tur medans jag låg där skulle ge henne vägledning eller tröst. Jag kan inte förstå hur denna människa tänker när hon byter behandlingar. Bara för att jag inte var en betalande kund behandlade hon mig sämre och detta gjorde mig så klart upprörd. Nu har hon flyttat så hon är heller inte kvar i samma stad som mig så vi byter ej behandlingar längre med varandra.

Tips från mig till dig som byter behandlingar

  • Behandla personen lika bra som du behandlar dina betalande kunder. Tex som bloggare brukar jag också få behandlingar för att marknadsföra och då gör folk också detta misstag. De nonchalerar vissa saker bara för att man inte är en betalade kund och detta kan göra mig tokig. Det finns tex medium som har spått mig så att jag in min tur ska marknadsföra dem genom bloggen då jag är en hälsa bloggare. Då levererar de knappt något för att det ändå är gratis för mig. Hur ska jag då skriva något gott om dem tillbaka?
  • Byt bara behandlingar med folk som värdesätter samarbete
  • Om du har en hängmatta låt dina klienter använda den medans de väntar på sin tur även om detta är en kollega eller betalande kund. Folk älskar när de kan få extra service medans de väntar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *