Okategoriserade

I dag ska jag få besök av en sjuksköterska i mitt eget hem pga av hälsans dag

Jag får i dag besök av sjuksköterskan Maria som har tagit blodprover på mig.

Den rödhåriga tjejen heter Liv och är också engagerad i hälsa. Vi kommer vara flera personer i dag hemma hos mig p.g.a hälsans dag.

Lägg detta ordspråk fett på minnet “den som är frisk har massor av önskningar, den sjuke har bara en”. Detta innebär att så länge du är sjuk och har kronisk värk så har du bara en önskan och det är att bli frisk.

Jag har provat en produkt som har varit till stor hjälp för mig och då ska ni veta att jag har provat massor av produkter på marknaden. Denna produkt är patenterad och ni kan inte hitta dess like. Jag vill inte marknadsföra detta i min blogg utan tar det hellre med människor när jag träffar dem och om jag anser att de kan bli läkta av denna produkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *