Okategoriserade

Därför brinner fler och fler för sin hälsa

Har du tänkt på hur mycket folk tänker på sin hälsa nuförtiden?

Det är så mycket som man äter som är halvfabrikat och gjort på ett sätt dvs massproduktion. Man tillsätter så mycket att folk blir sjuka av allt som är syntetisk i vår mat. Kvinnor som drabbas av upprepade missfall bör äta renare mat och inte slänga i sig vad som helst.

Nästan så att man ska börja odla själv för att veta vad det är man får i sig så man inte äter fel och går upp i vikt. För äter man fel kan man även gå upp i vikt dessutom vilket inte alls är så kul. Så hur ska vi då göra för att ta hand om oss själva på bästa tänkbara sätt? Jo vi måste börja göra lite prover också för att se vad som passar just oss och vår DNA. För visste du att du även ärver allergier och då tittar man långt tillbaka i din släktträd för att se vad just du tål. Detta görs enkelt med blodtest som du kan beställa hur lätt som helst.

Det finns en kvinna som både har migrän och upprepade missfall hon skulle verkligen behöva ta dessa tester för att se vad som vore bäst för henne och hennes framtida bäbis hon ska bära i magen. Hon har verkligen mött otroligt elaka människor under sin tid som ofrivillig barnlös. Folk som verkligen har hånat henne till den grad att hon slutade gå ut och träffa människor. Hon orkade helt enkelt inte med att detta skulle användas emot henne av folk så hon slutade träffa folk. Än i dag är hon hemma och väntar på att få barn för att på detta sätt våga ta klivet ut från sitt hem.

Att folk kan sänka sig till den nivå och använda någons hälsa emot är helt ofattbart. Detta är nog det mest lägsta man kan göra mot en människa förutom främlingsfientlighet så klart. Just dessa två angrepp mot en människa är inte utav denna värld. Det är lågt och dessa som gör sådana saker kommer dra till sig 7 ggr värre saker. De verkar inte tro på universum lagar och karma lagen att det man ger ut får man tillbaka 3-7 ggr värre och bättre. Om folk visste detta och verkligen trodde detta skulle alla vara snällare mot var en av oss.

Om du vill veta mer och dessutom kan du läsa på deras hemsida mer om hur du gör för att få reda på mer om din hälsa. Detta är super viktigt för din hälsa. Ta hand om dig själv för ingen annan än du kommer att göra det åt dig. Det är du själv som bor i din kropp och ingen annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *