Okategoriserade

En banbrytare för min hälsa någonsin läs och chockas

Jag var på hälsomässan i Uppsala Fyrishov och stannade direkt upp vid magnetsmycken då jag såg att Meeri skulle testa styrkan hos en man.

Jag blev ju så klart nyfiken på varför hon testar hur stark han var? Jag ville då att hon skulle testa min styrka också. Först testade hon min styrka och balans i normalt tillstånd. Sedan fick jag hålla i ett av hennes magnetsmycke och då fick jag en enorm styrka och balans. Hur kunde en magnetsmycke göra en sådan stor skillnad? Jag blev paff och hade i mitt liv aldrig varit med om att någon knuffar mig och att jag fortfarande står lika still som svärdet i stenen. Ni vet den där sagan som handlar om ett svärd som sitter fast i en sten. Exakt så stadig blev jag. Detta går ej att förklara detta går bara att uppleva. Jag hade själv inte trott på detta om någon berättade för mig om vad magnetsmycke kan göra för ens hälsa.

Läs längre ner vad magnetsmycke kan göra för din hälsa. Jag ska köpa fler och ge bort till mina närmaste. Du hittar även mail och telefon till Meeri längre ner.

Detta visste du inte om magnetsmycke

Magnet påverkar allt liv på jorden, varje levande cell har magnetism i sig. Dessa speciella deonym magnet förbättrar blodcirkulationen och den kan hjälpa vid tex svullnader, inflammationer, artrossmärta, menstrationsbesvär, depression, hudåkommor, trötthet, ledsmärta, migrän, huvudvärk,  och sömnbesvär

Vissa har minskat sin blodtrycksmedicin och blivit av med sin huvudvärk. Magneten ökar  även din ämnesomsättning. Magneten i sig botar ingenting, men det förbättrar kroppens egna resurser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *