Inlägg

Har du ännu inte träffat den rätta?

Sponsrad inlägg i samarbete med nätdejtingtips.se

Många människor dejtar utan att riktigt veta om de har träffat den absolut rätta personen i sitt liv. Jag vet en kvinna som skiljde sig och sedan genom nätdejting lärde känna en ny kille. Hon förändrades som person enligt hennes vänner. Hon var så kär och gjorde allt som denna kille ville.

Hon började gilla den mat han gillade och umgicks bara med hans krets. Allt detta för att känna att hon var nära honom. Ju mer hon gjorde allt på hans villkor desto mer tog han henne för givet. Hon kunde vänta en hel dag på att han skulle sms:a för att de skulle träffas. Hon kunde ej planera sina dagar längre då hon var tvungen att vara tillgänglig om han hörde av sig.

Detta resulterade i att hon förlorade många av sina vänner och även förlorade så klart honom eftersom han kände att hon fanns för evigt. Till slut lämnade han henne genom att inte ens varna utan bara slutade att höra av sig till henne.

Detta är absolut sämsta man kan göra i ett förhållande dvs alltid vara tillgänglig så att den person du är kär i till slut även tappar känslorna för dig. Om inte du sätter värde på dig själv och älskar dig själv hur ska andra människor kunna sätta värde på dig och dessutom älska dig. Du måste först älska dig själv eller hur.

Nu är hon singel igen dessutom ofrivillig singel eftersom han mer eller mindre lämnade henne med krossat hjärta. Nu är hon åter sugen på att lära känna en ny person och detta. Jag vet att hon ofta besöker olika dejtingsidor för att hitta den rätta personen att träffa igen.

Jag brukar varje dag också ringa henne och fråga hur det är med henne. Jag har sagt att hon måste börja älska sig själv för hon måste ändra på sig eftersom du inte kan ändra på andra människor. Om hon inte ändrar sig själv kommer hon att attrahera in samma sort igen i sitt liv. Detta blir då en tråkig ond cirkel om du om och om igen attraherar in folk som tröttar på dig.

Du måste då ta lite paus och hitta dig själv först innan du åter går in på olika dejtingsidor för att hitta den rätte. Du kan aldrig hitta den rätte om du själv inte är rätt person. En rätt person är den man inte tröttnar på och man tröttnar lätt på en tillgänglig person. Därför håll avstånd och var inte på hela tiden. Ge folk andrum och ha ett eget privatliv så att du aldrig blir beroende av någon annans sällskap.

Vad du än gör tappa aldrig tron på kärleken för den finns därute bara du blir nöjd med dig själv och inte tappar tron på dig själv. Bygg upp dig själv till en självständig och kärleksfull människa och du kommer verkligen att finna kärleken på nytt. Gör bara inte samma misstag om och om igen så att du också kan behålla den du har hittat. Samt ha aldrig bråttom ta det lugnt och ta dagen som den kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *