Inlägg

Vissa är duktiga på att trolla

Sponsrat inlägg i samarbete med hjalmarcompany.se

Har du varit med om att du söker hjälp och hittar någon som kan hjälpa dig men fyller i med att de inte kan trolla.

Då blir man låst eller känner sig inburad i sitt eget problem och inte kan ta sig ur. Har du en e handel där du tex säljer parfymer. Du önskar då att folk ska köpa parfymer från dig och inte från andra butiker eller hur. Hur gör du då för att kunna sälja mer än dina konkurrenter. En smart idé kan vara att du kontaktar företag som är duktiga på att optimera just din butik på nätet. Dvs när man söker på parfym eller specifik parfym som Ombre Rose då ska man hamna hos dig. Du kan också optimera olika toppnoterna hos dina parfymer om du vill vara mer detaljerad. Bästa är nog att optimera köpa parfym online eller namn på själva parfymer.

Då hittar folk till just din butik på nätet och du kommer att sälja massor av parfymer. Ett företag som hjälper till med dessa saker är ett måste att jobba med. Sökmotoroptimering kallas denna typ av hjälp och det finns företag som kan hjälpa till med det. Du kommer du märka skillnaden på hur det drar trafik till din sida och du kommer definitivt märka det i din plånbok. För din plånbok kommer att växa och då kan du börja starta upp en ny e-handel och även anlita folk som även ser till att du drar trafik dit också. När du har samlat ca 10 butiker på detta sätt så sätter du ihop alla under en domän och även optimerar den domänadressen som då kanske får namnet Shopaholic. Då kan du lägga alla dina butiker under denna domänadress och även behålla ursprungsnamn på de andra och de andras domäner så klart. Har man jobbat upp en domänadress ska man aldrig släppa den.

Vissa människor gör misstaget och överger en bearbetad domänadress vilket man aldrig ska göra. För du kan använda den till andra saker. Glöm inte att det kan vara kul också att jobba med domänadresser. Det är ara din fantasi som kan sätta gränserna på vad du kan hitta på för att tjäna extra pengar. Var kreativ och fundera ut vad du vill ha för e-handel sedan är det bara att anlita dessa för att få hjälp med att dra trafik dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *