Inlägg

Poolbad

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Skönt att svalka sig i en pool

När man bor utomlands i varmare klimat är det skönt om man kan ha en pool hemma. När man bor i Sverige vill man gärna ha en uppvärmd pool så att man kan bada precis när man vill. Även när det är en lite sämre svensk sommar vill man kunna bada och då såklart i lite varmare vatten.

När man bor utomlands vill man ha en pool och svalka sig i. I vissa länder är det väldigt varmt och hett. Då vill man kunna ta ett dopp i poolen för att kyla ner sig. En pool är alltså bra varesig man har varmt eller lite kallare väder.

I de länder där det blir kallare på vintern, då menar jag minusgrader och snö. Då vill man vinterstänga sin pool. Visst är det mysigt att ta ett vinterbad, men man skulle inte utnyttja poolen tillräckligt på vintern. Att hålla sin pool öppen på vintern skulle kosta väldigt mycket och dessutom inte vara så bra för miljön för de drar så energi. Så tänk på att vinterstänga pool, då håller den länge och du kan utnyttja den år efter år.

Det man behöver tänka på med sin pool är att ta bort det mesta av vattnet inför vintern, att skruva loss det som ska skruvas loss samt att ta bort slangar med vatten i så att de inte fryser när det blir minusgrader. Har du inte vinterstängt din pool ännu så är det hög tid att göra det nu!

I varmare länder behöver du inte stänga poolen inför vintern. Vintern är fortfarande varm så du kan ha din pool igång hela året runt. Härligt för er! Jag önskar att man kunde ha en utomhuspool här i Sverige också. Här får man satsa på att ha en inomhuspool om man har möjlighet till det.

Satsa på att skaffa en pool till nästa sommar. Jag tror inte att man ångrar sig när poolen är på plats. Även om man inte kan använda poolen hela året runt så kan man använda den en stor del av året. Resandet till andra länder har minskat i och med covid och det kan vara väl investerade pengar att bygga en pool hemma. Hösten är en bra tid att börja bygga sin pool, så kolla upp det idag så kanske ni kan ha en egen pool nästa sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *